» Časopis pro ženy Přítelkyně.eu
  • Kamasutra
  • Diety
  • Cvičení
  • Bylinky
  • Horoskopy
  • Vztahy a erotika
  • Vánoční recepty a cukroví
  • Přidejte recept Recepty krok za krokem obrazem Recepty pro děti od 4 měsíců Archív receptů Top 10 - nejčtenější a nejhledanější recepty


    DOMŮ | PŘIHLÁŠENÍ | PŘIPOMÍNKY | DOPORUČTE NÁS | DÁMSKÉ SPODNÍ PRÁDLO | PŘÍTELKYNĚ.eu |

     
    VYHLEDÁVÁNÍ   
     


    Pokročilé vyhledávání
     

    MENU   
      · Domů
    · Archív receptů
    · Doporučte nás
    · Novinky
    · Odkazy
    · Osobní účet
    · Připomínky
    · RECEPTY
    · Speciální články
    · Top 10
    · Vložit recept
    · VYHLEDAT - recept
     

    Spřátelené weby   
     

    Pyžamka, kalhotky, tanga, podprsenky...potěšte se

    Miminko.com - informace o dětech
    Přítelkyně.eu časopis pro ženy


    Jak ušít adventní kalendář? Krok za krokem obrazem


    Kreativní nápad pro šikovné ruce: Vánoční přáníčko

     

    RECEPTY OBRAZEM   
      Posledních 9 receptů

    ·
    Vajíčková pomazánka na celozrnné housce
    · Lečo
    · Perníková srdce s kakaovou a citrónovou polevou
    · Květákový mozeček
    · Tvarohové řezy s ořechy a rozinkami
    · Tymiánová kuřecí křídla s fazolkovým salátem
    · Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
    · Velká dvoubarevná bábovka
    · Kuřecí čtvrtky na česneku se zeleninovou rýží

    Více receptů obrazem...

     

    RECEPTY PODLE SUROVIN   
     
    Omáčky, dresinky a zálivky
    [ Omáčky, dresinky a zálivky ]

    ·Studená omáčka z Nivy s majolkou
    ·Ovocná omáčka
    ·Vinaigrette
    ·Omáčka z ovocné šťávy
    ·Zablafuňky
    ·Besamel basic
    ·Švestková povidlovka
    ·Kedlubnová omáčka
    ·Mangoldová omáčka
     

    REKLAMA   
     
     

       
       

    Krůtí stehna na víně se smetanou
    Vendulka
    Drůbeží maso

    Krůtí stehna na víně se smetanou
    bizy

    Potřebujeme:
    2 stehna - každé asi 600 gr -, sul, černý pepř, 150 gr. speku, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibuli, 1 stroužek česneku, 3 pórky, 3 mrkve, 1 malý celer, 1 svazeček petrželové natě, 1/4 l červeného vína (Bergerac), 125 ml sladké smetany, 2 lžíce Creme fraiche.


    Postup:
    Stehna omyt, osušit, osolit. Spek na kostičky, a rozpustit v oválném pekáči, pak přidat olej, stehna opéct ze všech stran. Cibuli a česnek nakrájet nadrobno, pórek na kolečka, mrkev a celer nadrobno, stejně jako petrželovou nať. Všechno přidat do pekáčku, zalit červ. vínem a asi 60 minut pod poklici dusit. Po 45 min. přidat šlehačku a stehna potřít Creme fraiche. Po uplynuti 60 min. stehna vyndat, dranžírovat a aranžovat na velký hluboký tác. Zeleninu dochutit soli a pepřem a přidat na mísu k masu. Omáčka se servíruje zvlášť. K tomu nudle, které jsou polité na másle osmaženou strouhankou. K tomu servírujeme vino stejné značky. Příprava trvá 1 hodinu a 15 min.


     
    Související odkazy   
      · Více o tématu Drůbeží maso
    · Další články od autora Vendulka


    Nejčtenější článek na téma Drůbeží maso:
    Kuřecí rychlo-řízečky

     

    Hodnocení článku   
     
    Průměrné hodnocení: 5
    Hlasů: 3


    Hlasujte pro tento článek:

    Výborný
    Velmi dobré
    Dobré
    Povedený
    Špatné


     

    Možnosti   
     
     Vytisknout článek  Vytisknout článek

     Poslat článek  Poslat článek

     

    Související témata

    Drůbeží maso


     
    © Vendula Moravcová 2012 - kontakt vendulka@pritelkyne.cz - Všechna práva vyhrazena TOPlist