» Časopis pro ženy Přítelkyně.eu
  • Kamasutra
  • Diety
  • Cvičení
  • Bylinky
  • Horoskopy
  • Vztahy a erotika
  • Vánoční recepty a cukroví
  • Přidejte recept Recepty krok za krokem obrazem Recepty pro děti od 4 měsíců Archív receptů Top 10 - nejčtenější a nejhledanější recepty


    DOMŮ | PŘIHLÁŠENÍ | PŘIPOMÍNKY | DOPORUČTE NÁS | DÁMSKÉ SPODNÍ PRÁDLO | PŘÍTELKYNĚ.eu |

     
    VYHLEDÁVÁNÍ   
     


    Pokročilé vyhledávání
     

    MENU   
      · Domů
    · Archív receptů
    · Doporučte nás
    · Novinky
    · Odkazy
    · Osobní účet
    · Připomínky
    · RECEPTY
    · Speciální články
    · Top 10
    · Vložit recept
    · VYHLEDAT - recept
     

    Spřátelené weby   
     

    Pyžamka, kalhotky, tanga, podprsenky...potěšte se

    Miminko.com - informace o dětech
    Přítelkyně.eu časopis pro ženy


    Jak ušít adventní kalendář? Krok za krokem obrazem


    Kreativní nápad pro šikovné ruce: Vánoční přáníčko

     

    RECEPTY OBRAZEM   
      Posledních 9 receptů

    ·
    Vajíčková pomazánka na celozrnné housce
    · Lečo
    · Perníková srdce s kakaovou a citrónovou polevou
    · Květákový mozeček
    · Tvarohové řezy s ořechy a rozinkami
    · Tymiánová kuřecí křídla s fazolkovým salátem
    · Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
    · Velká dvoubarevná bábovka
    · Kuřecí čtvrtky na česneku se zeleninovou rýží

    Více receptů obrazem...

     

    RECEPTY PODLE SUROVIN   
     
    Dorty a rolády
    [ Dorty a rolády ]

    ·Sladké srdce
    ·Kokosová saláma nepečená.
    ·Dort skládaný
    ·Smetanový dort za studena
    ·Pohádkové řezy
    ·Řezy jablkové rychlé
    ·Makový dort
    ·LInecké dortíčky
    ·Linecký dort tmavý
     

    REKLAMA   
     
     

       
       

    Krůtí stehna na víně se smetanou
    Vendulka
    Drůbeží maso

    Krůtí stehna na víně se smetanou
    bizy

    Potřebujeme:
    2 stehna - každé asi 600 gr -, sul, černý pepř, 150 gr. speku, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibuli, 1 stroužek česneku, 3 pórky, 3 mrkve, 1 malý celer, 1 svazeček petrželové natě, 1/4 l červeného vína (Bergerac), 125 ml sladké smetany, 2 lžíce Creme fraiche.


    Postup:
    Stehna omyt, osušit, osolit. Spek na kostičky, a rozpustit v oválném pekáči, pak přidat olej, stehna opéct ze všech stran. Cibuli a česnek nakrájet nadrobno, pórek na kolečka, mrkev a celer nadrobno, stejně jako petrželovou nať. Všechno přidat do pekáčku, zalit červ. vínem a asi 60 minut pod poklici dusit. Po 45 min. přidat šlehačku a stehna potřít Creme fraiche. Po uplynuti 60 min. stehna vyndat, dranžírovat a aranžovat na velký hluboký tác. Zeleninu dochutit soli a pepřem a přidat na mísu k masu. Omáčka se servíruje zvlášť. K tomu nudle, které jsou polité na másle osmaženou strouhankou. K tomu servírujeme vino stejné značky. Příprava trvá 1 hodinu a 15 min.


     
    Související odkazy   
      · Více o tématu Drůbeží maso
    · Další články od autora Vendulka


    Nejčtenější článek na téma Drůbeží maso:
    Kuřecí rychlo-řízečky

     

    Hodnocení článku   
     
    Průměrné hodnocení: 5
    Hlasů: 3


    Hlasujte pro tento článek:

    Výborný
    Velmi dobré
    Dobré
    Povedený
    Špatné


     

    Možnosti   
     
     Vytisknout článek  Vytisknout článek

     Poslat článek  Poslat článek

     

    Související témata

    Drůbeží maso


     
    © Vendula Moravcová 2012 - kontakt vendulka@pritelkyne.cz - Všechna práva vyhrazena TOPlist