» Časopis pro ženy Přítelkyně.eu
  • Kamasutra
  • Diety
  • Cvičení
  • Bylinky
  • Horoskopy
  • Vztahy a erotika
  • Vánoční recepty a cukroví
  • Přidejte recept Recepty krok za krokem obrazem Recepty pro děti od 4 měsíců Archív receptů Top 10 - nejčtenější a nejhledanější recepty


    DOMŮ | PŘIHLÁŠENÍ | PŘIPOMÍNKY | DOPORUČTE NÁS | DÁMSKÉ SPODNÍ PRÁDLO | PŘÍTELKYNĚ.eu |

     
    VYHLEDÁVÁNÍ   
     


    Pokročilé vyhledávání
     

    MENU   
      · Domů
    · Archív receptů
    · Doporučte nás
    · Novinky
    · Odkazy
    · Osobní účet
    · Připomínky
    · RECEPTY
    · Speciální články
    · Top 10
    · Vložit recept
    · VYHLEDAT - recept
     

    Spřátelené weby   
     

    Pyžamka, kalhotky, tanga, podprsenky...potěšte se

    Miminko.com - informace o dětech
    Přítelkyně.eu časopis pro ženy


    Jak ušít adventní kalendář? Krok za krokem obrazem


    Kreativní nápad pro šikovné ruce: Vánoční přáníčko

     

    RECEPTY OBRAZEM   
      Posledních 9 receptů

    ·
    Vajíčková pomazánka na celozrnné housce
    · Lečo
    · Perníková srdce s kakaovou a citrónovou polevou
    · Květákový mozeček
    · Tvarohové řezy s ořechy a rozinkami
    · Tymiánová kuřecí křídla s fazolkovým salátem
    · Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
    · Velká dvoubarevná bábovka
    · Kuřecí čtvrtky na česneku se zeleninovou rýží

    Více receptů obrazem...

     

    RECEPTY PODLE SUROVIN   
     
    Zvěřina
    [ Zvěřina ]

    ·Skopová kýta na smetaně
    ·Bažant
    ·Srnčí kýta s červeným vínem
    ·Zajíc cibulář
     

    REKLAMA   
     
     

       
       

    Hovězí a la zvěřina
    Vendulka
    Hovězí maso

    Hovězí a la zvěřina
    poslala čtenářka

    Potřebujeme:
    700 g hovězího masa - vhodná je kližka, 60 g slaniny (ang­lické, paprikovaného boku apod.), 1 větší cibule, 1 střed­ní mrkev, 1 menší celer, sůl, 1-2 špetky mletého pepře, 1 lžička kremžské hořčice, 1 lžíce rybízové zavařeniny, necelé 1 dl červeného vína, 8 lžic zakysané smetany, olej, 1 lžíce hladké mouky.


    Postup:
    Rozehřejeme olej a zpěníme na něm půlku nadrobno nakráje­né cibule. Přidáme a osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, vložíme na malé plátky nakráje­né naklepané maso, osmažíme, osolíme, opepříme a dusíme tak dlouho, až se šťáva z masa vy­dusí. Zaprášíme moukou, necháme zasmahnout a podléváme za stálého míchání vodou na potřebné množství.
    Zasypeme druhou polovinou cibule, nakrájené nadrobno, jemně nastrouhanou zeleninu, hořčici, zavařeninu a děláme v papiňáku 30-40 minut. Do ho­tové šťávy vmícháme víno a smetanu, prohřejeme, ale už nevaříme.


     
    Související odkazy   
      · Více o tématu Hovězí maso
    · Další články od autora Vendulka


    Nejčtenější článek na téma Hovězí maso:
    Hovězí Stroganoff

     

    Hodnocení článku   
     
    Průměrné hodnocení: 4.66
    Hlasů: 6


    Hlasujte pro tento článek:

    Výborný
    Velmi dobré
    Dobré
    Povedený
    Špatné


     

    Možnosti   
     
     Vytisknout článek  Vytisknout článek

     Poslat článek  Poslat článek

     

    Související témata

    Hovězí maso


     
    © Vendula Moravcová 2012 - kontakt vendulka@pritelkyne.cz - Všechna práva vyhrazena TOPlist