» Časopis pro ženy Přítelkyně.eu
  • Kamasutra
  • Diety
  • Cvičení
  • Bylinky
  • Horoskopy
  • Vztahy a erotika
  • Vánoční recepty a cukroví
  • Přidejte recept Recepty krok za krokem obrazem Recepty pro děti od 4 měsíců Archív receptů Top 10 - nejčtenější a nejhledanější recepty


    DOMŮ | PŘIHLÁŠENÍ | PŘIPOMÍNKY | DOPORUČTE NÁS | DÁMSKÉ SPODNÍ PRÁDLO | PŘÍTELKYNĚ.eu |

     
    VYHLEDÁVÁNÍ   
     


    Pokročilé vyhledávání
     

    MENU   
      · Domů
    · Archív receptů
    · Doporučte nás
    · Novinky
    · Odkazy
    · Osobní účet
    · Připomínky
    · RECEPTY
    · Speciální články
    · Top 10
    · Vložit recept
    · VYHLEDAT - recept
     

    Spřátelené weby   
     

    Pyžamka, kalhotky, tanga, podprsenky...potěšte se

    Miminko.com - informace o dětech
    Přítelkyně.eu časopis pro ženy


    Jak ušít adventní kalendář? Krok za krokem obrazem


    Kreativní nápad pro šikovné ruce: Vánoční přáníčko

     

    RECEPTY OBRAZEM   
      Posledních 9 receptů

    ·
    Vajíčková pomazánka na celozrnné housce
    · Lečo
    · Perníková srdce s kakaovou a citrónovou polevou
    · Květákový mozeček
    · Tvarohové řezy s ořechy a rozinkami
    · Tymiánová kuřecí křídla s fazolkovým salátem
    · Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
    · Velká dvoubarevná bábovka
    · Kuřecí čtvrtky na česneku se zeleninovou rýží

    Více receptů obrazem...

     

    RECEPTY PODLE SUROVIN   
     
    Sendviče, hamburgery, toasty - fast-food
    [ Sendviče, hamburgery, toasty - fast-food ]

    ·Letní sendviče
    ·Sýrové toasty
    ·Ovocný toast
    ·Topinky obložené tuňákem
    ·Topinky karnevalové
    ·Klobásové rohlíky
    ·Houbový toast
    ·Topinky s párky po vídeňsku
    ·Jidášovy oči
     

    REKLAMA   
     
     

       
       

    Salát z rigatonu
    Vendulka
    Ryby a dary moře

    Salát z rigatonu
    dasena

    Potřebujeme:
    500g rigatoni, sůl, filety z lososa, 100 ml rybího základu (instantní) 1 pórek, 100g burských oříšků, svazek kopru, 100g šalotky, pepř, cayenský pepř, 85 g rajčatové protlaku, 1 lžíce worchesteru, 50 ml vinného octa, 10 ml oleje z burských oříšků.


    Postup:
    Těstoviny připravíme dle návodu na obalu. Filé nakrájíme na kousky, základ svaříme, sundáme ze sporáku a vložíme do něj lososa, necháme 5 minut táhnout, vyjmeme a dáme okapat. Těstoviny scedíme a dáme okapat. Porek nakrájíme na kolečka a ve slané vodě 3 minuty blanžírujeme. scedíme a necháme okapat. Oříšky nasucho opražíme. Šalotky nasekáme najemno, smícháme se solí, cayenským pepřem, rajčatovým protlakem, worchestrem, octem a olejem. Nalijeme na těstoviny, přidáme porek, oříšky a kopr a vše opatrně promícháme.


     
    Související odkazy   
      · Více o tématu Ryby a dary moře
    · Další články od autora Vendulka


    Nejčtenější článek na téma Ryby a dary moře:
    Zapečené filé

     

    Hodnocení článku   
     
    Průměrné hodnocení: 0
    Hlasů: 0

    Hlasujte pro tento článek:

    Výborný
    Velmi dobré
    Dobré
    Povedený
    Špatné


     

    Možnosti   
     
     Vytisknout článek  Vytisknout článek

     Poslat článek  Poslat článek

     

    Související témata

    Ryby a dary mořeTěstoviny


     
    © Vendula Moravcová 2012 - kontakt vendulka@pritelkyne.cz - Všechna práva vyhrazena TOPlist