» Časopis pro ženy Přítelkyně.eu
  • Kamasutra
  • Diety
  • Cvičení
  • Bylinky
  • Horoskopy
  • Vztahy a erotika
  • Vánoční recepty a cukroví
  • Přidejte recept Recepty krok za krokem obrazem Recepty pro děti od 4 měsíců Archív receptů Top 10 - nejčtenější a nejhledanější recepty


    DOMŮ | PŘIHLÁŠENÍ | PŘIPOMÍNKY | DOPORUČTE NÁS | DÁMSKÉ SPODNÍ PRÁDLO | PŘÍTELKYNĚ.eu |

     
    VYHLEDÁVÁNÍ   
     


    Pokročilé vyhledávání
     

    MENU   
      · Domů
    · Archív receptů
    · Doporučte nás
    · Novinky
    · Odkazy
    · Osobní účet
    · Připomínky
    · RECEPTY
    · Speciální články
    · Top 10
    · Vložit recept
    · VYHLEDAT - recept
     

    Spřátelené weby   
     

    Pyžamka, kalhotky, tanga, podprsenky...potěšte se

    Miminko.com - informace o dětech
    Přítelkyně.eu časopis pro ženy


    Jak ušít adventní kalendář? Krok za krokem obrazem


    Kreativní nápad pro šikovné ruce: Vánoční přáníčko

     

    RECEPTY OBRAZEM   
      Posledních 9 receptů

    ·
    Vajíčková pomazánka na celozrnné housce
    · Lečo
    · Perníková srdce s kakaovou a citrónovou polevou
    · Květákový mozeček
    · Tvarohové řezy s ořechy a rozinkami
    · Tymiánová kuřecí křídla s fazolkovým salátem
    · Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
    · Velká dvoubarevná bábovka
    · Kuřecí čtvrtky na česneku se zeleninovou rýží

    Více receptů obrazem...

     

    RECEPTY PODLE SUROVIN   
     
    Víno a servírování
    [ Víno a servírování ]

    ·Svařené červené víno
    ·Medvědí čaj
    ·Vinný punč
    ·Moravský vinný punč
    ·Papežské víno
    ·Broskve a nektarinky na víně
     

    REKLAMA   
     
     

       
       

    Rozmarýnové jehněčí kotlety
    Vendulka
    Grilování

    Rozmarýnové jehněčí kotlety
     

    Potřebujeme:
    1 jehněčí hřbet, 8 čerstvých větviček rozmarýnu, kuchyňskou přízi, 2 paličky česneku, 100 ml olivového oleje – extra vergine, 100 ml červeného vína, sůl a mletý černý pepř.

    Postup:
    1) jehněčí hřbet naporcujte na 8 ks (na požádání i v řeznictví)
    2) na každou kotletu navažte pomocí příze jednu větvičku rozmarýnu
    3) kotlety položte vedle sebe do mísy
    4) ostrouhejte česnek a nakrájejte na jemné stroužky
    5) nakrájený česnek, olivový olej a červené víno rozmíchejte v karafě a dochuťte solí a pepřem. Marinádou poté zalijte kotlety
    6) kotlety nechejte v ledničce minimálně přes noc naložené v marinádě, přikryjte pokličkou
    7) rozpalte gril
    8) kotlety vyndejte z marinády, grilujte z každé strany asi 5 minut
     


    Tip: Marinádu mezitím provařte a podávejte jako omáčku
    Porce: 8
    Kalorie: 580
    Celková doba přípravy: 25 minut + marinování masa


     
    Související odkazy   
      · Více o tématu Grilování
    · Další články od autora Vendulka


    Nejčtenější článek na téma Grilování:
    Vepřové medailonky po ďábelsku

     

    Hodnocení článku   
     
    Průměrné hodnocení: 4.5
    Hlasů: 2


    Hlasujte pro tento článek:

    Výborný
    Velmi dobré
    Dobré
    Povedený
    Špatné


     

    Možnosti   
     
     Vytisknout článek  Vytisknout článek

     Poslat článek  Poslat článek

     

    Související témata

    Grilování


     
    © Vendula Moravcová 2012 - kontakt vendulka@pritelkyne.cz - Všechna práva vyhrazena TOPlist